Kulturaktiviteter i Kristiansand

Skrevet av aktivister i Kristiansand.

Aktivister fra Kristiansand arrangerte i helga et treff med musikk og graffiti med Technokjeller og kampsangkveld på Mestizo.

Fredag 27. mai fikk Antirasistisk Agder og Kampkomiteen besøk av Technokjeller som har vært på turné til Sørlandet og Vestlandet for å feire 50-årsjubileet for avkriminalisering av homofili med å bli kjent med nye mennesker, og kjempe mot undertrykking med kunst. 

Sammen arrangerte vi et treff som gikk fra et friluftsområde på Odderøya, via turnébussen til et utested i byen, med fokus på dans, musikk og graffiti. Veggmaleriet er originalt oppført av graffitiartisten Quirky Mouse, og ble videreutviklet av Technokjeller og deltakerne på arrangementet.


Lørdag 28. mai var aktivister fra Kampkomiteen med å arrangere kampsangkveld på Mestizo. Kampsangkvelder arrangeres regelmessig i Kristiansand og Oslo, og interesserte kan ta kontakt med Kampkomiteen for mer informasjon. 

Doner til Kampkomiteen