Bergen: Åpent møte om krigen i Ukraina

Skrevet av aktivister i Bergen.

Kampkomiteen holder et åpent møte om krigen i Ukraina. Det blir en innledning der vi forklarer både vår forståelse og våre standpunkt om krigen. Etter dette blir det åpen diskusjon der alle kan delta.

Krigen i Ukraina er en angrepskrig utført av russisk imperialisme. Men den har også bakgrunn i rivaliseringen mellom russisk imperialisme, USA-imperialismen og flere andre europeiske imperialistiske land, inkludert Tyskland og Norge. Vi håper at dette møtet kan bidra til å fremme arbeidet for å bygge den antiimperialistiske bevegelsen i Norge. En bevegelse som må rette seg mot Russlands imperialistiske angrepskrig, men også mot USA-imperialismen, norsk imperialisme, NATO og deres rivalisering og forberedelser til nye imperialistiske kriger.

Lørdag, 18. juni. Kl. 16.00
Danckert Krohn kulturhus.

Kulturhuset holder til i midlertidige lokaler, i Strømgaten 1, med inngang fra Marken.

Dere er hjertelig velkomne!

Har du spørsmål eller ønsker kontakt?
kampkomiteen@protonmail.com

Doner til Kampkomiteen