Gatefest på Tøyen

Skrevet av aktivister i Oslo. 

Lørdag 11. juni arrangerte kultur- og språksenteret Mestizo en gatefest på Tøyen i Oslo. Programmet bestod av musikk, poesi og aktiviteter for barn. Gatefesten fant sted i en park med en lekeplass som er veldig populær blant familier og barn på Tøyen. Dette bidro til at det ble livlig nabolagsfest, noe mange satte pris på. 

Aktivister fra Kampkomiteen deltok på arrangementet med en antiimperialistisk infostand. Her ble det agiterte mot imperialistisk krig og mot de økte prisene. Det ble også delt ut antiimperialistiske og antifascistiske klistremerker. Området ble dekorert med et banner med parolen «Ned med Russlands angrepskrig mot Ukraina!», og det ble også hengt opp et palestinsk flagg. Det ble en flott dag fylt med revolusjonær politikk og kultur på Tøyen.

Doner til Kampkomiteen