Bergen: Åpent møte i anledning aksjonsuka for India

Skrevet av aktivister i Bergen.

Lørdag 17. september avholdt Kampkomiteen et åpent møte i Bergen i anledning den internasjonale aksjonsuka for frigjøring av politiske fanger og mot droneangrepene i India. 

I forkant av møtet ble det hengt opp plakater i Bergen sentrum og på Danmarks Plass.

Det ble holdt en innledning om de sosiale forholdene i India, folkets kamp og de 11 kravene satt fram i aksjonsuka. Innledningen forklarte bakgrunnen for disse kravene. Om de repressive lovene som har blitt innført i India. Om krigen mot sitt eget folk som den indiske staten fører med drap, tortur og voldtekt. Og om fengslingen av intellektuelle og aktivister som f.eks G.N. Saibaba. Etter innledningen ble det gode diskusjoner og møtets deltagere ser fram til å fortsette den internasjonale solidariteten for folkets kamp i India.

Doner til Kampkomiteen