Kvinnekroppen er ikke en vare!

Skrevet av aktivister i Kristiansand.

I forbindelse med avsløringer de siste ukene om omfattende prostitusjonsvirksomhet på Sørlandet har aktivister satt opp klistremerker i Kristiansand, Vennesla og Lillesand.  

Via ei nettside som drives av det tyske firmaet BLS Advertising blir kvinner solgt som varer i Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Arendal, Vennesla og Lyngdal. Etter kjøpet blir de rangert av kundene på nettsida, og som del av denne omtalen blir det lagt også lagt ut intime detaljer og krenkende beskrivelser av kvinnene. Hjelpeorganisasjoner forteller at prostitusjonen i området har økt etter pandemien og at de fleste kvinnene ønsker å komme seg bort fra situasjonen. Mange av kvinnene trenger pengene for å fø familien, flere har blitt utsatt av vold og trusler mot seg og familien, og organisasjonene tror også at flere av dem er utsatt for menneskehandel. 

Kvinnekroppen er ikke en vare!
Nei til salg av kvinnekroppen!
Kamp mot all kvinneundertrykking!

Doner til Kampkomiteen